2019-11-14 16:40:44• hírek • Fizetett tartalom

A legnépszerűbb magyar nótákkal érkezik Szatmárnémetibe az Operettvarázs

Hallottad már? November 17-én Szatmárnémetibe érkezik a Tihanyi Vándorszínpad méltán népszerű zenés előadása, az Operettvarázs. Ha eddig még nem váltottál jegyet az előadásra, akkor csipkedd magad, ugyanis a jegyirodában rohamosan fogynak a belépők.

A budapesti Tihanyi Vándorszínpad előadása a szatmárnémeti  Szakszervezetek Művelödési Házában  2019. november 17-én 19 órától fog kezdődni, az est sztrávendégei pedig a népszerű művészházaspár, Bognár Rita és Tihanyi Tóth Csaba lesznek. Továbi közreműködők: Újhelyi Andrea és Subi Zoltán .


Tihanyi Tóth Csaba főszereplésével, a Tihanyi Vándor­szín­pad Operettvarázsának ke­re­tében a hagyományos operett zenei világa csendül fel, gyönyörű jelmezekben, látványos előadásban. A társulat tulajdonosa, Tihanyi Tóth Csaba (a Barátok közt Novák Lacija ) többször is megnevetetti a nézőket, mókás történeteivel és az ismert tévésorozatbeli szerepével. Az idén 21 éves Ti­ha­nyi Vándorszínpad zenés mű­soraiban igazi vérpezsdítő válogatást láthatnak Kálmán Imre, Lehár Ferenc és Huszka Jenő csodálatos darabjaiból, A Marica grófnő, a Csárdáskirálynő, a Cigányszerelem, a Paga­nini, a Víg özvegy, a Mo­soly országa, és a Mária főhadnagy című operettekből.   


Olyan közönségkedvenc dalok csendülnek majd fel, mint a Kálmán Imre által szerzett Szép város Kolozsvár, Egy drága szempár, Oh, bajadérom, Túl az óperencián és a Te rongyos élet, Lehár Ferenctől a Messze a nagy erdő, Huszka Jenőtől a Délibábos Hortobágyon, Vincze Zsigmondtól a Szép vagy, gyönyörű vagy, Magyarország! Emellett számos magyar nóta is terítékre kerül: Akácos út, Darumadár fenn az égen, Ahogy én szeretlek, Ne szidjatok soha engem, Most kezdődik a tánc stb.  


Nem szeretnél lemaradni erről a fergetegesnek ígérkező előadásról? Akkor irány az Északi Színház jegyirodája. Mindössze 50 lejért olyan fantasztikus élményben lehet részed, melyre egészen biztosan sokáig örömmel fogsz majd visszagondolni. Ne habozz hát, biztosítsd helyed mielőbb.



 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: